dimarts, 17 d’abril del 2018

Educació Física Inclusiva

PROJECTE GUTTMANN
Aquest any amb el curs de sisè, hem començat el projecte "JOCS DE PATI" de l'Institut Guttmann de Badalona. L'objectiu és afavorir la inclusió i la socialització dels nens i les nenes amb discapacitat a través de la pedagogia col.laborativa en l'àmbit de l'Educació Física i l'Esport.
De la mateixa manera, promou una Educació en valors amb activitats i metodologies cooperatives mitjançant l'activitat física i el joc, proposant activitats inclusives per tal que els nens i les nenes, amb diferents capacitats funcionals, creixin i es diverteixin junts.



El passat 29 d´abril, els alumnes de 4rt i 6è de l´escola,  vam anar a l’Institut Guttmann per fer activitats cooperatives d’educació física. Les activitats estaven preparades per alumnes que estudien magisteri a la Universitat i ens van convidar a 3 escoles que tenim companys amb discapacitat motora i als pacients d'allà que volien participar. Va ser un dia molt especial!





FUTBOL INCLUSIU

 Us deixem també amb un ESPECTACULAR VÍDEO sobre el futbol inclusiu a les sessions d´Ef de l´escola. GENIAL!!! Aquesta ponència es va presentar a les Jornades d´EF del Departament d´Ensenyament el dia 14 d´abril a les instal.lacions de l´INEFC.




BÂSQUET INCLUSIU
 Seguidament us presentem un vídeo molt interessant que han fet des de PAIDOS sobre l'experiència del Bàsquet inclusiu. EMOCIONANT!!!




EDUCACIÓ FÍSICA AL CARRER 

Avui dia 25 d´Abril s´ha celebrat el dia de l´Esport al carrer. Es vol conscienciar dels problemes de salut i el cost sanitari que comporta el sedentarisme, una lliçó que els més petits tenen ben apresa. Així ho han explicat Clara Ramon, Paula Briche, Dani Domingo i Lluc Batan, alumnes de l'escola Collserola.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cercar en aquest blog